Jos vaikka vähän esittelisin meitä. Eli Melli on 03 syntynyt labradorinarttu, maksanruskea väriltään lukee rekisterikirjassa.  Melli syntyi Mäntässä ja matkusti ennen luovutusta Ruotsinpyhtäälle, josta sen haimme kesäkuun seitsemäs päivä.

Melli tuli meille 7 viikkoisena pienenpienenä karhun pentuna. Melli ihastutti ja vihastutti ihanalla olemuksellaan. Kaikki naapurit, sukulaiset ja ystävät tulivat sitä vuoron perään katselemaan ja ihailemaan.

Melli tuhosi ensimmäisen vuoden aikanaan käytännössä koko huoneeni.. seinät, sängyn, pöydän, kirjan, pehmoleluja... ym muuta tilpehöörää. Kun vuosi tuli ikää neidille niin tuhoaminen loppui lähes täysin, vieläkin se saattaa roskista tonkia, mutta ei mitään sen suurempaa.

Melli oli ensimmäinen oma koirani, sen kanssa on tehty kaikki mahdolliset virheet ja opittu niistä. On ollut ylä- ja alamäkiä. Mutta hyvin on jaksettu tahkota ja nyt Melli onkin kelpo kansalainen :)

Viime perjantaina Melli täytti kuusi vuotta, keski-iän saavuttanut neitokainen. Melli on aina tullut kaikkien kanssa toimeen, kaikkia mennään tervehtimään oikein innokkaasti. On Melli tappeluissakin ollut, tai lähinnä ne kai on välienselvittelyjä ollut, aina niistä on kunnialla selvitty :)

Kirjoittajana toimii kohta 20 vuoden ikään pääsevä Moona Hollolasta. Tällä hetkellä opiskelen Mäntsälässä eläintenhoitajaksi. Kotiin menen vain viikonloppuisin. Kotona asustelee Mellin lisäksi Viiru, 10 vuotias mustavalkoinen maatiaiskissa. Viiru tuli meille vajaa kuukauden sen jälkeen kun edellinen koiramme lopetettiin. Vaalea labradori Donna eleli 11 ja puoli vuotiaaki, vanhuus vei rakkaan ystävän viimeiselle matkalleen.

Viiru tuli 12 viikkoisena, se oli syntymäpäivälahja veljeltäni minulle. Kotiin tullessa veli sanoi lahjan olevan huoneessani ja siellä ihana neito makasi sängylläni. Olin ikionnellinen, mutta kyllä sen koirankin joskus vielä haluan!

Ehkä tammikuussa 03 äiti suostui vihdoinkin koiraan ja armoton etsiminen alkoi, koska kriteerit olivat kovat (ruskea narttu labradori ja luovutus kesän alussa). Minä fiksuna otin labradori lehden käteen ja listasin mahdollisia kasvattajia ja ei muuta kun yhteys heihin. Kolmesta eri paikasta tuli myöntävä vastaus mahdolliselle ruskealle nartulle ja ei muutakun odottamaan. Kiirastorstaina Melli putkahti maailmaan kahdeksan sisaruksen kanssa. Melli oli pentueen ainoa ruskea narttu, kaksi ruskeaa veikkaa kyllä syntyi, muut mustia.