Meidän elämässä ei hirveästi tässä vaiheessa tapahdu, joten eipä ole oikein mitään kirjoitettavaakaan. Elelen Mellin kanssa heinäkuun Mäntsälässä, koululla. Olen töissä koulun navetassa :) Onneks sain ottaa Mellin mukaan, muuten siellä olis niin kamalan tylsää :D

Aina vapailla tullaan sivistykseen ja nyt ollaan paripäivää oltu Hollolassa. Ja erittäin tapahtuma rikasta ollut.. eilen (15.7.) aamusta melli oksensi kaiken aamuruuan pois. Vähän ajan kuluttua oksensi uudestaan ja tälläkertaa ehkä edellisen illan ruoka tms. Ihmettelin että mikäs nyt on kun harvoin oksentelee noin paljoa. Sitten tuliki pelkkää limaa. Oltii lähössä ulos ku huomaan mellin kuonon olevan turvoksissa, tai sellasia patteja, silmäkulma oli turvoksissa ja muutenkin koira tosi apaattinen. Äiti rimpautti lääkärille ja saatiin aika puoli yhteen. Lähettiin siitä hakemaan kävellen autoa korjaamolta ja matkalla melli oksenteli juomaansa vettä.

Lääkärissä odoteltiin hetkenaikaa, ja melli oli edelleen tosi apaattinen. Lääkäri tutki silmät, ikenet ja tunnusteli mahaa. Sanoi, että joku allerginen reaktio ja laittoin kortisoni-piikin niskaan. Asia jää nyt kummittelemaan mistä reaktio tuli... illan Melli vain lepäili ja ulkona yritti syödä aivan kamalasti heinää.

Tänään kun heräsin niin melli oli edellen melko vaisu, ei tullut tavalliseen tapaan moikkaamaan vaan makasi vain lattialla. mutta nyt iltasella se on jo paljon pirteämpi. Ruuaksi lääkäri sanoi että antaa jotain helposti sulavaa. Riisiä ollaan nyt syöty ja makuna vähän eläinkaupasta ostettua kana-säilykettä. Tänään iltaruuaksi jo vähän turvotan nappuloita.

Oli kyllä niin tapahtumarikas päivä, vielä kun piti kaupungilla asioilla käydä ja sitten sattuu tällainen tapaus.

No onneksi nyt Melli voi jo hyvin ja tänään lähdetään takaisin Mäntsälään kun aamulla pitäis jaksaa herätä lypsylle :D