Eilen sain ottaa Mellin mukaan Marolaan töihin! Kävelimme aamusta reippaina Marolaan saakka ja Mellihän oli sopivan väsynyt sinne päästessä! Makoili siinä kun syötin vesikonnaa ja päävinossa katteli mikä kumma otus tuo oikein on! :D

Melli sai erittäin paljon huomiota kaikilta, kehuja tuli niin maanperusteellisesti :D päivällä Marolassa ramppasi vaikka kuinka monta ihmistä tyhjentämässä vinttiä ja Melli osasi olla niin mallikkaasti eikä hötkyillyt koko aikaa!

Iltapäivällä olikin sitten kerhojen vuoro, lapset (reilu 10 ala-aste ikäistä) olivat oikein innoissaan Mellistä ja koko ajan olivat silittämässä. Lopuksi näytettiin pari hassua Mellin bravuuri temppua mistä lapset tykkäsivät :D

Äiti kävi hakemassa meijät nii ei tarvinu reippailla enää takasin. Melli koki ihanan yllätyksen illalla kun Nessa saksanpaimennarttu tuli käymään Feron kera. Mellihän ihastui heti Nessan hemaisevaan ulkonäköön ja ihaniin tuoksuihin... juu juu.. on melli tyttö... ;D aikansa ne siitä reihui ja sitten kissa esittely Nessalle, tosi hyvin tutustui kissaan vaikka Fero vieressä näyti huonoa esimerkkiä ja yritti naukata Viirulta pään pois!

Huomenna olisi sitten viho viimeinen työpäivä Marolassa :(  surku, sinne oon niiin hyvin kotiutunu ja niin mukavaa on ollut, mutta kaikki hyvä se loppuu aikanaan! Maanantaina alkaa koulu ja mahdollisesti sunnuntaina koululle. Huippu kivaa on kyllä sinnekin päästä piitkästä aikaa :)