Perjantain ja lauantain oli koululla avoimet ovet, ja ihmiä oli melko paljon liikenteessä. Mellin kanssa pyörimme alueella ja Melli sai runsaasti ihailijoita! Lauantaina koulun eläintenhoidonopettaja kera oppilaiden järjesti hienon mätsärin, johon mekin osallistuimme!

Opettaja kysyi ilmoittautumisen yhteydessä, että onko nyt pesty ja puunattu ja kynnen leikattu, totesin siihen, että kynnen leikattiin, mutta muuten tullaan ihan omana itsenämme! Ja se kannatti ;)

Tuomareita jouduttiin odottelemaan hetken ennenkuin päästiin aloittamaan, oltiin heti ensimmäisessä parissa ja saatiin sininen nauha, Melli jaksoi tosi hyvin keskittyä vielä tässä vaiheessa. Kun kaikki parit oli jaettu sinisiin ja punaisiin oli sinisten vuoro mennä kehään. Juoksimme muutaman kerran ympäri ja tuomari pudotti samantien muutaman koirakon pois. Taisimme juosta vielä kertaalleen ympäri kun tuomari alkoi nelosesta ykköseen sijoittamaan koirakkoja, meitä taisi olla kuusi koirakkoa siinä vaiheessa mukana ja kun tuomari oli sijoittanut nelosen kolmosen ja kakkosen tuli hän meidän luokse ja sanoin ykkönen! Olipa nannaa ((: Me ei ikinä olla Mellin kanssa sijotuttu näin hyvin! Palkinnoksi saatiin vähän herkkuja ja pallo ja naksutin. Melli tottakai sai itse kantaa herkku pussin kehästä ulos ja sehän tuotti ihastuneita lausahduksia ihmisten keskuudessa!

BIS-kehää odotellessa ilma tuntui vain kuumemmalta ja kuumemmalta. Olimme katsastamassa pentujen punaisen nauhan saaneiden kehää, kun opettajamme huutaa Moona tai Riikka nyt esittämään koiraa. Kehässä oli siis esittäjä kahden koiran kanssa. Katsahdin Riikkaan, joka ei näyttänyt siltä, että olisi mennyt, joten tyrkkäsin Mellin hihnan Riikan kouraan ja menin kehään esittämään pienen pientä kleini pentua, aivan ihastuttava tapaus! Mahdottoman rahallinen pentu eikä ollut moksiskaan vaikka esittäjä muuttui (tuijotti vain herkkuja kädessäni). Hienosti pentu jaksoi seistä, harmi vain kun tuomari ei nähnyt tuon kauniin pennun parhaita puolia eikä sijoittanut meitä.

Sitten olikin vuorossa BIS-kehä, jonne siis Mellin kanssa menimme. Ensimmäistä kertaa ikinä olimme bis-kehässä :p  Päivä oli erittäin kuuma, eikä Melli enää oikein jaksanut keskittyä, mutta seisoi silti melko hyvin koko ajan! Tässä kovassa seurassa ei sijoituttu, mutta silti jäi tosi hyvä mieli mätsäristä! Voittajaksi kruunattiin erittäin kaunis husky-pentu!

Melli sai uuden kaverin kun ystäväni oli mätsärissä mukana sheltti pentunsa kanssa. Robia vähän jänskätti alkuun, mutta myöhemmin jo oltiin ihan kavereita! Ja itse mätsäri paikalta Melli bongasi ihanan ruskean labradori uroksen! Uros oli vasta vuoden, eli koirilla oli melkoinen ikäero, mutta silti näki kuinka rotu aina omansa tunnistaa! (:

Olipa kiva viikonloppu kaikenkaikkiaan! Harmi vain kuin ei yhtään kuvia otettu :/