Aamupäivällä kävin ystäväni kanssa kahvilla ja tämän jälkeen päätin lähteä Mellin kanssa piiiitkästä aikaa koirapuistoon. Mennessä puistossa oli hovavart narttu, nöffi uros, jolta oli leikattu kaikki karvat, ihana!  Puolivuotias saksanpaimenkoira uros, jota Melli luuli Feroksi ;) Ja "lyhytkarvainen" afgaani uros! Kaikki muut lähtivät siitä, mutta saku ja afgaani jäivät, afgaani kovasti yritti kosiskella melliä, mutta ei tuo oikee lämmenny :p Kunnes tuli iiihana Emmi pystykorva, tämän nuoren tytön kanssa jaksettiin painia väsymiseen asti !

Nyt Melli on aivan väsynyt ja nukkuu varmasti koko illan kuin tukki!

Nyt ollaan Mellin kanssa asustettu koululla, kun olen töissä koulun navetassa elokuun loppuun saakka! Mellistä on tullut oikeen kaivattu eläin. Kaikki kyselee kaikenaikaa missä Melli on ja mitä Mellille kuuluu :p  Melliä on kehuttu kamalasti ja se on nauttinut kun on saanut juosta pallon perässä kun pojat innoissaan heittelee (:

Muuta jännää tässä ei olekaan tapahtunut. Heinäkuu tulee olemaan erittäin tylsä ja yksinäinen kun kaikki oppilaat ovat lomailemassa. Mutta eiköhän me keksitä jotain tekemistä Mellin kanssa!